Aanschaf & Gebruik

Aanschaf

MeetH2O wordt als compleet operationeel systeem geleverd inclusief een batterij, een sim-kaart (abonnement) en een kabelclip ter bevestiging van de kabel boven in de peilbuis. Standaard wordt MeetH2O voorzien van 3 meter kabel tussen de sensor en de zendunit. Afwijkende lengtes zijn mogelijk. Zodoende kunnen alle voorkomende grondwaterstanden gemeten worden. MeetH2O kunt u zelf installeren met behulp van onze handleiding.

U kunt ook kiezen voor totale ontzorging waarbij onze gekwalificeerde medewerkers MeetH2O op de door u gewenste locaties plaatsen. Tijdens de installatie voeren zij diverse controlemetingen uit om te garanderen dat de juiste grondwaterstand wordt gemeten. Nice to MeetH2O.

Gebruik

De kosten voor het gebruik van MeetH2O bestaan uit de abonnementskosten (mobiel netwerk) en de kosten voor het databeheer. Standaard wordt een sim-kaart geleverd, waarmee op de meetlocatie de provider met de beste ontvangst wordt gekozen (KPN, Vodafone en T-Mobile). Online is het overigens mogelijk een voorkeursprovider op te geven. MeetH2O werkt met de geleverde sim-kaart in geheel Europa. De datakosten kunnen per land echter verschillen. Netwerkdekking kan eveneens per locatie verschillen.

  • Naast een complete MeetH2O is het ook mogelijk om losse onderdelen te bestellen, zoals een batterij, kabelclips en afhangplaatjes. Meetbuizen toegepast bij akoestische systemen worden niet meegeleverd maar zijn in vrijwel iedere bouwmarkt te verkrijgen. Wij adviseren de PVC buis DGR KIWA 16×1,5 te gebruiken. Voor een prijsopgave voor losse onderdelen verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Prijzen

Een los meetsysteem MeetH2O-W of MeetH2O- D kunnen wij u aanbieden vanaf slechts € 495,- per stuk. De maandelijkse abonnements- en datakosten zijn zo scherp mogelijk afhankelijk van de gewenste instellingen.