Actuele waterstanden

Voor veel organisaties is het belangrijk om op de hoogte te zijn van actuele waterstanden. Inzicht hebben in het grondwaterpeil zorgt ervoor dat er tevens inzicht ontstaat in de tijd, verdroging, bemaling, effecten, neerslag, toestroming en dergelijke. Bent u op zoek naar een manier waarop u dit zelf eenvoudig kunt doen? Bij MeetH2O bent u zeker aan het juiste adres. MeetH2O-W kan met een akoestische sensor de waterstanden monitoren via geluidssignalen. Er is ook een MeetH2O met druksensor verkrijgbaar. Deze heet MeetH2O-D. Graag leggen we u uit wat de vele mogelijkheden zijn van MeetH2O en MeetH2O-D.

Akoestische sensor of druksensor?

Een MeetH2O met akoestische sensor of druksensor? Zojuist hebben we reeds toegelicht dat een akoestische systeem geschikt is om de waterstand te meten via geluidssignalen. Het MeetH2O-W systeem is niet geschikt bij hoge waterstanden. Wanneer het gaat om een waterstand hoger dan 40 cm, adviseren wij altijd om te meten met een MeetH2O-D, oftewel met een druksensor. Deze kan namelijk zelfs bij hoge grondwaterstanden een precieze meting doen.

Om te kunnen garanderen dat alles correct meet en betrouwbaar werkt, hebben we eerst alles zelf uitgetest bij verschillende locaties en omstandigheden. U kunt er dus op rekenen dat alles werkt, zoals het hoort. De meting is te allen tijde correct. Door ons aanbod van een MeetH2O met akoestische sensor én druksensor is het voor u mogelijk om bij diverse omstandigheden en locaties correcte metingen uit te kunnen voeren. Daarnaast hebben wij ook een oplossing voor een controleerbare meting in geval van artesisch water.

Over MeetH2O

MeetH2O is voor iedereen eenvoudig te gebruiken. De sensor hangt boven het wateroppervlak in de peilbuis. Door het meten van de reflectie van geluidsgolven wordt de grondwaterstand bepaald. Als u kiest voor een druksensor – de MeetH2O-D – dan hangt de sensor in het water. De MeetH2O is universeel toepasbaar en de meetgegevens kunt u eenvoudig online bekijken. Hiervoor hoeft u geen extra software aan te schaffen. U behoudt altijd de controle over meetintervallen, dataverzending en grenswaarden.

 

Waarom MeetH2O?

MeetH2O heeft meerdere voordelen en hieronder hebben we een aantal van deze voordelen voor u op een rij gezet. Uiteraard geven we u altijd graag meer over informatie! Stel uw vragen gerust.

  • Eén instrument voor meten en draadloos verzenden van actuele waterstanden;
  • Tevens geschikt voor overstortmetingen;
  • In bijna alle maten peilbuizen;
  • Geen aanschaf voor extra software;
  • Eenvoudig te gebruiken en naar eigen wensen in te stellen;
  • Meetgegevens zijn direct bruikbaar;
  • Voordelig in aanschaf en gebruik;
  • En nog veel meer.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u inzichten verkrijgen in uw actuele waterstanden? Wilt u meer informatie ontvangen over ons, MeetH2O? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst en beantwoorden al uw vragen. U kunt ons bereiken door te mailen naar info@meeth2O.nl. Daarnaast kunt u ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 0570 699 508.

Contact opnemen