Over MeetH2O

MeetH2O met akoestische sensor

 

MeetH2O monitort de waterstand via geluidssignalen.

 

MeetH2O met druksensor

 

Voor locaties met een hoge grondwaterstand is MeetH2O nu beschikbaar met een druksensor. Dit type, de MeetH2O-D, garandeert ook bij hoge grondwaterstanden een accurate meting. De MeetH2O-D is op diverse locaties en onder verschillende omstandigheden uitvoerig getest. Met succes, ook MeetH2O-D garandeert een nauwkeurige en betrouwbare meetreeks. Door dit type met druksensor is MeetH2O nu nog breder toepasbaar.

 

Gebruik

 

De kosten voor het gebruik van MeetH2O bestaan uit de abonnementskosten (mobiel netwerk) en de kosten voor het databeheer. Standaard wordt een sim-kaart geleverd, waarmee op de meetlocatie de provider met de beste ontvangst wordt gekozen (KPN, Vodafone of T-Mobile). Online is het overigens mogelijk een voorkeursprovider op te geven. MeetH2O werkt met de geleverde sim-kaart in geheel Europa.

Onderhoud

 

MeetH2O vraagt vrijwel geen onderhoud. Er moet slechts af en toe een batterij worden vervangen. Ook is het verstandig om periodiek de peilbuizen te controleren. Daarbij kan ter verificatie een handmeting worden uitgevoerd. Deze periodieke controles kunnen wij voor u uitvoeren. Met ons servicecontract heeft u geen omkijken naar het meetsysteem. Als wij signaleren dat de MeetH2O geen meetgegevens doorgeeft, controleren wij in het veld de apparatuur. Met ons vaste team medewerkers verzorgen wij in heel Nederland het beheer en onderhoud voor uw MeetH2O. Klein onderhoud voeren wij op de locatie uit en wij controleren direct de juistheid van de gegevens. Op die manier is de continuïteit van uw meetreeks gegarandeerd.