Bemaling

Bemaling is het actief beheersen van het oppervlakte- of grondwater. Een bemalingssysteem houdt de grondwaterstand kunstmatig op een gewenst peil. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij bemaling, de waterstand meten en gealarmeerd worden bij een bepaald niveau? MeetH2O helpt u verder!

MeetH2O

MeetH2O is voor iedereen te gebruiken: bij allerlei verschillende locaties en bij diverse omstandigheden. Er zijn twee versies: MeetH2O-W en MeetH2O-D. De MeetH2O-W heeft een akoestische sensor en monitort de waterstand via geluidssignalen. MeetH2O-D de datalogger voor locaties met een hoge waterstand. Deze heeft namelijk een druksensor en heeft ook bij hoge grondwaterstanden een accurate meting. Daarnaast is binnenkort de nieuwe MeetH2O-L beschikbaar In tegenstelling tot de andere MeetH2O systemen is deze alleen lokaal uit te lezen middels bluetooth. Ideaal wanneer u toch op de locatie bent! MeetH2O is door ons op verschillende locaties hebben getest én onder allerlei omstandigheden. Vertrouw maar op een accurate meting!

De voordelen van MeetH2O

De meetapparatuur van MeetH2O heeft veel voordelen. Hieronder hebben we een aantal voordelen voor u op een rij gezet, zodat u weet waar u op kunt rekenen. Uiteraard vertellen we u daar altijd graag meer over!

  • Eenvoudig te gebruiken en naar eigen wensen in te stellen;
  • Eén instrument voor meten en draadloos verzenden van actuele waterstanden;
  • Tevens geschikt voor overstortmetingen;
  • Alle maten peilbuizen beschikbaar;
  • Alarmering op een hoge of lage waterstand instelbaar;
  • Meetgegevens hoeven niet te worden gecompenseerd en zijn direct bruikbaar;
  • Voordelig in aanschaf;
  • Geen aanschaf voor extra software;
  • En nog meer voordelen.

Eigenlijk is MeetH2O voor iedereen gemakkelijk te gebruiken en te bedienen. Bij MeetH2O-D hangt de sensor in het water. Hier gaat het namelijk om een druksensor. De MeetH2O-W hangt juist boven het wateroppervlak in de peilbuis. Hierbij wordt door het meten van de reflectie van geluidsgolven de grondwaterstand bepaald. MeetH2O is universeel toepasbaar en de meetgegevens kunt u eenvoudig online inzien. U hoeft dus geen extra software aan te schaffen. Bovendien behoudt u altijd de controle over meetintervallen, dataverzending en grenswaarden.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer weten over meetnetten, oppervlaktewater niveaus bemaling, grondwaterstanden of MeetH2O dataloggers in het algemeen? Neem dan gerust even contact met ons op! U kunt ons bereiken door te mailen naar info@meeth2O.nl. Daarnaast kunt u ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 0570 699 508.

Contact opnemen